Chcete vědět víc o oboru DOS a našich projektech? Připojte se k “DOS na Dvanáctce”!

V uplynulých dnech jsme vám, studentům 3. semestru bakalářského studia, představili naše studentské projekty a příběhy jejich absolventů či studentů. Základní představu o oboru DOS vám rovněž dávají naše webová stránka oboru DOS věnovaná. Možná ale chcete vědět víc, možná se chcete zeptat na něco o oboru DOS, nebo jak konkrétně práce na jednotlivých projektech vypadá? Víme, že se zeptat chcete a proto jsme pro vás i letos připravili “DOS na Dvanáctce”.

DOS na Dvanáctce je akce, kdy jakýkoliv student za námi může přijít a zeptat se na cokoliv, co ho zajímá o oboru DOS či našich studentských projektech. Věříme, že vám to pomůže rozhodnout se jaký projekt a obor zvolit, případně vám to pomůže potvrdit vaši volbu.

Letošní “DOS na Dvanáctce” proběhne on-line ve středu 18.11.2020 v MS Teams.

Do MS Teams na “DOS na Dvanáctce” VSTOUPÍTE TUDY.

Na začátku proběhne prezentace Martina Jacury o oboru DOS, po které se ho budeme moct zeptat na cokoliv ohledně oboru, výuky, studijních plánů i uplatnění absolventů. Následně na vás budou čekat v jednotlivých “virtuálních místnostech” zástupci studentů či vedoucích studentských projektů, kteří vám rádi postkynou informace, jak to chodí na jejich projektu, na čem projekt pracuje i třeba jaká je na projektu nálada.

Tedy, středu 18.11.2020 od 16:30 si zapište do kalendáře. Link, abyste se na DOS na Dvanáctce dostali, bude včas k dispozici zde na našem webu i našem Instagramu. Těšíme se na Vás.


Kromě akce DOS na Dvanáctce rovněž nezapomeňte na tradiční konferenci Prezentace projektů, která se koná již zítra, v pátek 13.11.2020, od 8:00. Na ní se představí většina projektů napříč fakultou, včetně našich.