Otevři si dveře k zajímavé práci!

Pokud jsi ve druháku bakaláře, čeká Tě rozhodnutí, které výrazně ovlivní další směřování Tvého studia – výběrové řízení pro projektů (a tedy i oborů studia). Tvoje volba ovlivní nejen obor, který budeš studovat, ale Tvé další odborné zaměření a pracovní kariéru.

Pokud Tě alespoň trošku zajímá moderní pojetí udržitelné mobility, veřejná doprava, silnice, železnice, životní prostředí, doprava ve městech či cyklodoprava, podívej se na naší stránku o oboru DOS (Dopravní systémy). O čem obor DOS vlastně je? Proč si ho vybrat pro další studium? Co můžeš po vystudování oboru DOS dělat? Právě odpovědi na tyto otázky tam najdeš – jednoduše a přehledně.

Na Ústavu dopravních systémů běží v rámci oboru DOS celkem 11 studentských projektů. Neměl bys mít problém si z našich projektů vybrat.

Sleduj náš web a Instagram! Budeme představovat obor DOS, naše studentské projekty i zajímavé absolventy oboru

Co je ale nejdůležitější, sleduj náš web a Instagram (@dopravnisystemy). Od pondělí se totiž pod hastagem #studujDOS budeme věnovat představení oboru DOS, našich studentských projektů i třeba zajímavých absolventů našeho oboru, abychom Ti představili, jakou zajímavou práci po škole můžeš dělat.