Podzimní státnice u železniční komise

Již příští týden se na našem ústavu opět uskuteční obhajoby závěrečných prací a státní závěrečné zkoušky před železniční státnicovou komisí. A program bude skutečně nabitý. V pondělí 7.9. začneme státnicemi studentů magisterského studia, kteří díky okolnostem nemohli své práce obhajovat v původním termínu v květnu. Kromě dvou kolegů z našeho ústavu se představí i kolega z ústavu K617 a kolegyně z ústavu K620. Předsedou komise pro tento den bude paní docentka Neubergová.


V úterý 8.9 a ve středu 9.9. pak představí svá díla studenti celkem čtrnáct studentů bakalářského studia, všichni z projektů našeho ústavu. Paleta zpracovaných témat jejich prací bude proto velice pestrá. Předsednictví se po oba dny ujme kolega docent Týfa.


Všichni státnicující studenti si již vyzkoušeli, jak v zasedací místnosti bude vypadat jejich prezentace, aby nyní mohli doladit poslední detaily tak, aby představení jejich odvedené práce vyznělo co nejlépe. Rovněž jsme s nimi probrali i další přípravu a zvyklosti při samotných závěrečných zkouškách.

Po oba dny bude tajemníkem státnicové komise doktor Javořík, na kterého se v případě dotazů k průběhu a organizaci státnic můžete obracet.
Držíme všem diplomantům a bakalantům palce při jejich životní zkoušce a těšíme se na plodné diskuze nad jejich závěrečnými pracemi.