AKTUÁLNÍ INFORMACE K ZAHÁJENÍ ZIMNÍHO SEMESTRU 2020/2021

Od pondělí 21.9.2020 (tedy od začátku zimního semestru) je území hl. m. Prahy zařazeno do III. (červeného) stupně pohotovosti a pražská hygienická stanice vydala nařízení o zákazu kontaktní výuky na vysokých školách. Z tohoto důvodu ČVUT FD JIŽ OD ZAČÁTKU ZIMNÍHO SEMESTRU PŘECHÁZÍ NA DÁLKOVOU (“ON-LINE”) FORMU VÝUKY.

Celofakultní informace naleznete na webu fakulty. Zde přinášíme nejdůležitější informace týkající se předmětu vyučovaných Ústavem dopravních systémů (tedy předmětů začínajících kódem 12):

V PO 21.9. JE VÝUKA PŘEDMĚTŮ K612 ZRUŠENA. Týká se to předmětů 12PPOK, 612MKOD, 12IKD, 12IDOS, 12MDE, 12BA, 12ZYDI, 12 ZELP, jejichž přednášky či cvičení rozvrhované na toto pondělí nebudou realizovány. Důvodem je dokončování IT podpory dálkové výuky, které s ohledem na náhlé vyhlášení opatření nejde urychlit. VÝJIMKU tvoří předmět 12TKV, jehož přednáška bude v pondělí realizována, a to přes MS Teams (bližší informace zašle vyučující doc. Vacín).

OD UT 22.9. BY JIŽ MĚLA PROBÍHAT ON-LINE VÝUKA. Upřesňující informace však prosím očekávejte v pondělí do cca 16:00. Vše totiž závisí na rychlosti IT podpory a organizačních věcech uvnitř fakulty a ústavu.

Speciální informaci k předmětu 12ZYDI rovněž průběhu pondělí zašleme našim novým prvákům. Mrzí nás, že váš první semestr na univerzitě začíná takto, ale věříme, že to společně zvládneme.

Děkujeme za pochopeni a spolupráci. Hned jak budeme mít další informace, dáme vám vědět!